Ενημέρωση για την συνδρομή από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε επιχέιρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε παραλία της Πλαταριάς.



Συγκεκριμένα βραδυνές ώρες την 28/02/2018 και αφού ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας-Λευκάδας από την ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη σκάφους έμφορτο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ΑΜΕΣΑ κινητοποιήθηκαν ΠΛΣ ανωτέρω Λιμενικών Αρχών και ΚΕΑ Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας να είναι σε ετοιμότητα προκείμενου να συνδράμουν στον εντοπισμό του ανωτέρου σκάφους.
Το ύποπτο σκάφος εντοπίστηκε την (01-03-2018) μετά τα μεσάνυχτα από στελέχη Γραφείου Ασφαλείας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Κ.Λ. Ηγουμενίτσας ,όπου είχαν προωθηθεί σε συγκεκριμένο τομέα, και άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία του. ΑΜΕΣΑ κινητοποιήθηκαν τα ΠΛΣ 132 (Κ.Λ. Κέρκυρας) με πλήρωμα  ΚΕΑ του Κ.Λ. Κέρκυρας – ΠΛΣ 144 (Λ.Χ. Λευκάδας) με πλήρωμα των Πλωτών του Λ.Χ. Λευκάδας – ΠΛΣ 610 και ΠΛΣ 129 (Κ.Λ. Ηγουμενίτσας) με πλήρωμα στελέχη των Πλωτών και του ΚΕΑ του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας – ΠΛΣ 336 Λ.Σ. Σαγιάδας με πλήρωμα στελέχη του Λ.Σ. Σαγιάδας και του ΚΕΑ Κ.Λ. Ηγουμενίτσας – ΠΛΣ 1027 Λ.Τ. Συβότων με πλήρωμα στελέχη του ιδίου τμήματος και στελεχών ΚΕΑ Κ.Λ. Ηγουμενίτσας προκειμένου όπως αποτρέψουν τυχόν διαφυγή του ύποπτου σκάφους.
Την ώρα που το ύποπτο σκάφος προσέγγισε παραλία της Πλαταριάς και ο επιβαίνων διακινητής επιχειρούσε να ξεφορτώσει τα ναρκωτικά έγινε παράλληλη επέμβαση από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην ξηρά αλλά και από τα ανωτέρω ΠΛΣ και Κ.Ε.Α. του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από θάλασσα όπου και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο διακινητής να προσπαθεί να ξεφορτώσει 36 συσκευασίες συνολικής ποσότητας 424 περίπου κιλών ακατέργαστη ινδικής κάνναβης.
Ανωτέρω διακινητής συνελήφθη από Αστυνομικόυς της Αστυνομικής Διέυθυνσης Πρέβεζας και κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά,το σκάφος καθώς και τα κινητά του.















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ