Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.


ΒΔ-ΕΛΛΑΔΟΣΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αναγνωρισμένο Σωματείο με αριθμό 260/2001

Απόφαση Μον. Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας

Δημόσια Βιβλία Σωματείων Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας Αριθμό 11/2001

 

       Πληροφορίες :                                                                                                          Ηγουμενίτσα 30/06/23

  Τηλ.-Fax: 266599435                                                           ΠΡΟΣ: ΑΡΧΗΓΟ Λ.Σ. ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γεώργιο

  Bloghttps://eplsbde.blogspot.com/                                                                                 Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

  Emaileplsbde@gmail.com                                                                                            Μέλη Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.

  Αριθ. Πρωτ. : 18/23                                                                                                                                                                                                                                                 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας δια της παρούσης θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον ΑΡΧΗΓΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γεώργιο για την ανταπόκριση και διευθέτηση του προβλήματος που είχε προκύψει με τα οχήματα τα οποία μετακινούνται οι Συνάδελφοι οι οποίοι αποσπώνται στα νησιά του Αιγαίου για εκτέλεση υπηρεσίας ως ενίσχυση των εκεί Λιμενικών Αρχών.

Όπως είχαμε γράψει με την από 27/02/23 (εδώ) ανακοίνωση μας όσον αφορά την ξαφνική περικοπή των εξόδων και συγκεκριμένα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των οχημάτων των Συναδέλφων που μετακινούνται για απόσπαση αλλά και μετά από συνάντηση μελών του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και αυτό το θέμα,ο ΑΡΧΗΓΟΣ Λ.Σ., αφού ενημερώθηκε για το πρόβλημα, αναγνώρισε το λογικό και σωστό του θέματος ,έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον και έτσι επήλθε τελικά η λύση στο θέμα που είχε δημιουργηθεί.

Με αυτό τον τρόπο έδειξε για άλλη μια φορά ότι τα λόγια με τα όποια είχε ξεκινήσει την ομιλία του στο 23ο Συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ ,« Προσωπικά ως Αρχηγός θα είμαι πάντα εδώ για εσάς,στηρίζονταν κάθε Συνάδελφο ξεχωριστά,υποστηρίζοντας τα δίκαια συλλογικά αιτήματα σας με ευσυνειδησία και δουλεύοντας πάντα με στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας»,ήταν λόγια τα οποία ΕΝΝΟΟΥΣΕ.

Αναμένουμε επίσης το ίδιο ενδιαφέρον να δοθεί λύση και στο χρόνιο πρόβλημα αυτό της δικαιολόγησης στα έξοδα μετακίνησης των καμπινών στα πλοία για τους μετακινούμενους Συναδέλφους που πάνε απόσπαση για ενίσχυση στο Αιγαίο όπως έχουμε αναφέρει και σε ανακοινώσεις μας (εδώ)και (εδώ) αλλά και σε κατ´ιδίαν συναντήσεις.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ