ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΤΑΤΣΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ : ΠΑΡΩΝ


Ήταν 06/12/2009 ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, και περί ώρα 19:30 όταν ο θεός αποφάσισε να «πάρει» κοντά του τον Σωτήρη.



Ήταν εν ώρα υπηρεσίας την στιγμή που εκτελώντας τα καθήκοντα του κατόπιν διαταγών των ανωτέρων του πήγαινε να διενεργήσει έλεγχο σε Φ/Γ όχημα στην πύλη του Λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Με καταγωγή απο την Φασκομηλιά Θεσπρωτίας και σε ηλικία 33 ετών ,ο θεός αποφάσισε να τον «πάρει» κοντά του,να «πάρει» κάποιον ο οποίος ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Συναδέλφου,Οικογενειάρχη,Φίλου και Ανθρώπου.
Όλοι όσοι είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε και να υπηρετήσουμε μαζί,είμαστε περήφανοι και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμογελό του,την καλοσύνη του,τον επαγγελματισμό και το φιλότιμο του καθώς και την Συναδελφικότητα τον οποίον πάντα. διέκρινε.
Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Σώματος ως ελάχιστο  φόρο τιμής αναγνωρίζοντας έτσι την θυσία του στον βωμό του καθήκοντος και της Πατρίδας, δωσε το όνομα του σε ένα νεότευκτο σκάφος του Λιμενικού Σώματος,το ΠΠΛΣ 930 «ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΤΑΤΣΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ»,του οποίου το πλήρωμα ευχόμαστε να έχει πάντα ήρεμες θάλασσες.



Φίλε ΣΩΤΗΡΗ είμαστε σίγουροι ότι μας προσέχεις και μας δίνεις αθόρυβα συμβουλές από εκεί ψηλά που είσαι.
Εμείς πάντως δεν σε ξεχνάμε και είσαι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας.

ΤΑΤΣΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ : ΠΑΡΩΝ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ