Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Παράδοση - Παραλαβή 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.



Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής είχαμε σήμερα 04/07/2021 της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος με έδρα την Ηγουμενίτσα, στο χώρο του ΠΑΝΘΕΟΝ Ηγουμενίτσας ,Τελετή στην οποία ,λόγω Covid-19,παρόντες ήταν μόνο οι Προϊστάμενοι των Λιμενικών Αρχών Υπαγωγής και Συνδικαλιστικών εκπροσώπων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτική Ελλάδας ,τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.
Καθήκοντα νέου Διοικητή 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. αναλαμβάνει ο ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΣΑΠΟΥΝΑΣ  Ευρυβιάδης, μέχρι πρότινος Διευθυντής Γραφείου Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών  Επενδύσεων αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος Διοικητή ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ Λ.Σ. ΜΑΖΗ Αντώνιο, ο οποιος μετά από θητεία 1,5 έτους ως Διοικητής 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. αναλαμβάνει ως Διοικητής 1ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα τον Πειραιά.



Ο απερχόμενος Διοικητής κ.ΜΑΖΗΣ Αντώνιος μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αφού ευχαρίστησε όλα τα Στελέχη όπου επί σχεδόν 8 έτη συνεργάστηκε ,ως Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας και ως Διοικητής 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., αναφέρθηκε στον επαγγελματισμό και στο φιλότιμο που διακατέχει τα Στελέχη όπου είχε ως αποτέλεσμα να ανταπεξέλθει το Λιμενικό Σώμα με επιτυχία σε διάφορες δύσκολες συνθήκες που παρουσιάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τα θετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας για το Σώμα και τα Στελέχη του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ.ΜΑΖΗΣ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά και σε δύο εκλιπόντα Στελέχη μας,στους «ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ» και «ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΤΑΤΣΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ» οι οποίοι «έπεσαν» εν ώρα καθήκοντος.



Ο νυν Διοικητής κ.ΣΑΠΟΥΝΑΣ Ευρυβιάδης αφού συνεχάρη τον προκάτοχο του για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ,τόνισε ότι θα συνεχίσει το έργο του και ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλα τα Στελέχη όποτε αυτό χρειαστεί.



Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας θα θέλαμε στον μεν ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ Λ.Σ. ΜΑΖΗ Αντώνιο να τον ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, να τον συγχαρούμε για την νέα θέση που αναλαμβάνει και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Στον δε ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΣΑΠΟΥΝΑ Ευρυβιάδη τον καλοσωρίζουμε στην περιοχή μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Διοικητής 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.
Ακολούθησαν οι καθιερωμένες ευχές και ανταλλαγές δώρων και θυρεών.
























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ