Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. : Ενημέρωση για την αίτηση ακύρωσης της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο ΣτΕ για το μισθολόγιο.





Αναφορικά με το θέμα, που έχει ανακύψει για την απόρριψη προσφυγής ενστόλων για το νέο Μισθολόγιο, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

  1. Την Παρασκευή 5-3-2021 εξεδόθη η υπ’ αρ. 313/2021 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αφορά σε προσφυγή του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, αναφορικά με τις διατάξεις του ν. 4472/2017. Με την απόφαση αυτή απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωσης του εν λόγω σωματείου, για τυπικούς λόγους και συγκεκριμένα για το λόγο ότι με το δικόγραφο προσβάλλονταν μια μη εκτελεστή διοικητική πράξη και δη η εγκύκλιος εφαρμογής του Μισθολογίου.
  2. Η προσφυγή της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., που αφορά στο Μισθολόγιό μας, η οποία δικάστηκε την ίδια ημέρα με την ως άνω αίτηση ακύρωσης, που απορρίφθηκε δεν στρέφεται κατά της εγκυκλίου αλλά κατά μίας Υπουργικής απόφασης, άρα στη δική μας περίπτωση δεν γεννάται ζήτημα απαραδέκτου στο επίπεδο αυτό. Επί της προσφυγής μας δεν έχει ακόμα εκδοθεί απόφαση από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. είναι η μόνη, που έχει προσφύγει στο ΣτΕ για το μισθολόγιο των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. συνεπώς για οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα θα σας ενημερώσουμε υπεύθυνα με επόμενη ανακοίνωσή μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ