Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. : Ένταξη στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

Σε συνέχεια της από 9/6/2020 επιστολής μας προς τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη (εδώ) σας ενημερώνουμε ότι τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής για την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης.

Σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση, που δημοσιεύτηκε αντικείμενο του προγράμματος είναι η ενίσχυση δικαιούχων και των ωφελούμενων μελών τους, για την πραγματοποίηση διακοπών σε καταλύματα της Ελλάδας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η ενίσχυση γίνεται με τη χορήγηση «Διατακτικής Ταξιδίου», δηλαδή «evoucher». Κριτήριο για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να είναι έως 16.000 €, 28.000 € για οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι εξάμηνη, από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου και οι δικαιούχοι μπορούν να μείνουν για 4 διανυκτερεύσεις στον ίδιο πάροχο διαμονής επιλέγοντας μεταξύ των καταλυμάτων του σχετικού Μητρώου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ