Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε : Αλλαγή Διοίκησης της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία Τοπικών φορέων - Βουλευτών - Εκπροσώπων των Σ.Α. και Ε.Δ. - Εκπροσώπων της Εκκλησίας - Προϊσταμένων Λιμενικών Αρχών και Τμημάτων της Περιφέρειας -  Συναδέλφων απόστρατων και μη ,η Παράδοση - Παραλαβή της Διοίκησης της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα.
Ο απερχόμενος Διοικητής ,οποίος πλέον θα αναλάβει χρέη Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος αλλά και Διοικητή 1ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.,ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος παρέδωσε την σκυτάλη της Διοίκησης της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. στον πρώην Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΜΑΖΗ Αντώνιο.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ανεγνώσθει σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία Ημερήσια Διαταγή του απερχόμενου Διοικητή ο οποίος έξηρε το συνολικό έργο όλης της Περιφέρειας και ευχαρίστησε θερμά όλους τους Συναδέλφους για την συνεργασία,τον επαγγελματισμο και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που έδειξαν κατά την θητεία του ως Διοικητής αναδυκνείοντας για άλλη μια φορά τον σημαντικό ρόλο του Λιμενικού Σώματος.Επίσης ευχαρίστησε την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος που τον επέλεξαν να συνεχίσει σε ανώτερο βαθμό πλέον αλλά και όλους τους τοπικούς φορείς για την συνεργασία που είχαν.
Το λόγο μετά πήρε ο νυν Διοικητής πλέον ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα Στελέχη του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας για την συνεργασία που είχαν ως Κεντρικός Λιμενάρχης ,υποσχέθηκε με την σειρά του ότι θα συνεχίσει το πολύτιμο έργο της Περιφέρειας του προκατόχου του και ότι θα είναι δίπλα σε όλα τα Στελέχη της Περιφέρειας.



























Από την πλευρά μας ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας θα θέλαμε να πούμε καλή επιτυχία και στους δύο Ανώτατους Αξιωματικούς για το νέο αλλά συνάμα δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν στα νέα τους καθήκοντα.Θα είμαστε αρωγοί σε όποια θετική προσπάθεια γίνεται υπέρ του προσωπικού και θα είμαστε δίπλα τους εάν και εφόσον μας χρειαστούν να προσφέρουμε την όποια βοήθεια μας ζητηθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ