Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε : Τελετή ονοματοδοσίας Οδού προς τιμήν του ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗ Λ.Σ. ΤΑΤΣΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.

Σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ονοματοδοσίας Οδού ,ύστερα από αίτημα της Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε και της θετικής ανταπόκρισης του Δήμου Ηγουμενίτσας, προς τιμή του Αρχικελευστή Λ.Σ. ΤΑΤΣΑΚΗ Σωτήριου,ο οποίος απεβίωσε εν ώρα υπηρεσίας πιστός στον Στρατιωτικό Όρκο του.
Παρών στην Τελετή έδωσαν οι : Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΛΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ , ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΣΟΥΛΙΟΥ , ΗΑντιπεριαρχης Ηπείρου κ.ΜΠΡΑΪΜΗ Σ , Οι Βουλευτές Θεσπρωτίας κ.ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ Βασίλειος (Ν.Δ.) - κ.ΚΑΤΣΗΣ Μάριος (ΣΥΡΙΖΑ) ,Εκπροσώπων των Σ.Α. και Ε.Δ. καθώς και πλήθος φίλων -συγγενών αλλά και απλού κόσμου.
Η Τελετή συνοδευόταν από την μουσική της Μπάντας του Λιμενικού Σώματος και Αγήματος του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Ηγουμενίτσας όπου ο εκλιπών υπηρετούσε.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Λ.ΒΔ.Ε. στην ομιλία του μεταξύ άλλων απεύθυνε δημόσια αίτημα προς την Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος να δοθεί το όνομα του ΣΩΤΗΡΗ σε ένα από τα καινούργια σκάφη που το Λιμενικό Σώμα θα παραλάβει σε λίγο καιρό και γιατί όχι το εν λόγω σκάφος να ενταχθεί και στην δύναμη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Γεννηθείς το 1972 στην Φασκομηλιά Θεσπρωτίας ο ΣΩΤΗΡΗΣ κατετάγη στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ το 1997 και Υπηρετούσε στο ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Την 06/12/2009 και περίπου 19:00 μμ στην προσπάθεια του να κάνει όσο το δυνατόν μπορούσε καλύτερα την δουλειά
 του και εκτελώντας τις διαταγές των ανωτέρων του,επήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός στην πύλη του Λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Όσοι έιχαμε την τύχη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ να υπηρετήσουμε μαζί με τον ΣΩΤΗΡΗ δεν θα τον ξεχάσουμε ΠΟΤΕ.
Δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ το χαμογελό του ,που τον συνόδευε σε κάθε βάρδυα του.
Δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ το ήθος του χαρακτήρα του.
Δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ την Συναδελφικότητα που είχε πάντα.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΑΤΣΑΚΗ ΣΩΤΗΡΗ.
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΩΤΗΡΗ : ΑΘΑΝΑΤΟΣ



























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ