Ανακοίνωση της ΠΕΑΛΣ για την αδιανόητη και αισχρή δήλωση υποψηφίων στελεχών του Σύριζα ότι οι Λιμενικοί ήταν εν δυνάμει δολοφόνοι και ότι πιθανόν να ξαναγίνουν με την διαφαινόμενη αλλαγή της Κυβέρνησης.Η ΠΟΕΠΛΣ που είναι;;;;;;;;;Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

ΠΕΑΛΣ: Το να μας αποκαλούν εν δυνάμει δολοφόνους επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε σε διασώστες αποτελεί μεγίστη προσβολή και αθλιότητα 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 


Πειραιάς, 04-07-2019 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/106/2019

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  ότι κατά την επίσκεψη ομάδας υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στο Κ.Λ. Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής κ. Τάσος Κουράκης, παρουσία των κ.κ. Παρασκευόπουλου και Παυλίδη, απευθυνόμενος προς τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα αποκάλεσε “εν δυνάμει δολοφόνους” επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, που επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έγιναν διασώστες. Συνεχίζοντας τόνισε ότι η διαφαινόμενη αλλαγή της Κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα οδηγήσει τα στελέχη και πάλι στην προ εποχή ΣΥΡΙΖΑ των εν δυνάμει δολοφόνων.  

Δυστυχώς παρόμοια δήλωση - τοποθέτηση υπήρξε και το 2015 του τότε υποψηφίου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη, για την οποία η ΠΕΑΛΣ είχε απαντήσει σχετικά.

Ευτυχώς για εμάς, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου,  εν αναμονή του αποτελέσματος αυτών, αλλά και μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, αποκαλύπτεται σε ποια κατηγορία μας εντάσσουν ως Οργανισμό και ως στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μετά τα παραπάνω, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ εκλαμβάνει την δήλωση αυτή ως μεγίστη προσβολή και αθλιότητα για τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα όποια νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία για να ανταπεξέλθουν στην υψηλή αποστολή τους διασώζοντας καθημερινά  χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Καλούμε άμεσα τόσο τους παραπάνω υποψήφιους να ανακαλέσουν άμεσα τα όσα υποστήριξαν για τα στελέχη μας, ταυτόχρονα δε καλούμε και τον πολιτικό σχηματισμό που εκπροσωπούν να πάρει θέση. Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές είναι χρήσιμο όλοι να γνωρίζουμε τι πραγματικά πιστεύει έκαστος για το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του.

ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

Ευελπιστούμε η εν λόγω παρέμβασή μας να αποτελεί την τελευταία πράξη του δράματος που ζήσαμε ως Οργανισμός και ως στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αυτά τα πέντε χρόνια.

Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ      Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ