Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Διαδικασίες για την δικαστική διεκδίκηση των καταργηθέντων δώρων εορτών-επιδόματος αδείας.

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αναγνωρισμένο Σωματείο με αριθμό 260/2001
Απόφαση Μον. Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας
Δημόσια Βιβλία Σωματείων Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας Αριθμ. 11/2001


Πληροφορίες: ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος                             Ηγουμενίτσα     06/02/2019                                                           
Τηλ.69 56662905 
Fax 26650 99435                                                                                                                   ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.
Email : eplsbde@gmail.com                                                                       ΚΟΙΝ.:                   


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια της από 17/11/2018 ανακοίνωσης μας με θέμα : Διεκδικήσεις σχετικά με τα καταργηθέντα δώρα εορτών-επιδόματα αδείας  και κατόπιν της πιθανής θετικής απόφασης της ολομέλειας του ΣτΕ ως προς την αντισυνταγματικότητα των καταργηθέντων δώρων-επιδομάτων ,ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι μετά από πρωτοβουλία τους και τηλεφωνική επικοινωνία των κάτοθι Δικηγορικών γραφείων με την ένωση, μας γνωστοποίησαν τις παρακάτω προσφορές :
Α) Δικηγορική Εταιρία  με την επωνυμία : Δ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΚΩΔΙΞ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη , Κομνηνών 23 , ΑΦΜ 997761912 Δ.Ο.Υ. Ά Κομνηνών 23 με εμάς ,μας γνωστοποίησε την παρακάτω προσφορά προς τα μέλη μας για την δικαστική διεκδίκηση των καταργηθέντων δώρων εορτών-επιδομάτων αδείας. 
Σε περίπτωση επιτυχούς έκβασης της υπόθεσης της αγωγής τότε θα καταβληθεί ως αμοιβή στην δικηγορική εταιρία ποσοστό 3% επί του ποσού που θα επιδικαστεί(κεφάλαιο + τόκους) πλέον του ΦΠΑ.
Σε περίπτωση που καταβληθεί το διεκδικούμενο πόσο μετά την κατάθεση της αγωγής ,με οποιοδήποτε τρόπο, και δεν έχει δικασθεί η υπόθεση τότε θα καταβληθεί στην δικηγορική εταιρία ποσοστό 2% επί του ποσού που θα καταβληθεί.
Οι εντολείς θα βαρύνονται με τα πραγματικά έξοδα κατάθεσης, επίδοσης, και εκδίκασης της αγωγής που ανέρχονται στο ποσό των 4 ευρώ για τον καθέναν και τα οποία θα προκαταβληθούν με την υπογραφή της εντολής ανάθεσης.
Β)Του Γ.Α. Αντωνακόπουλου κ´ Συνεργάτες, Βαλαωρίτου 4 Αθήνα : Τηλ.2103615220 ,με  20 ευρώ και χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση.
Η Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ) ,ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/02/2019 ,ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
.ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ. 
     ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                                 ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ