Νοσοκομειακή περίθαλψη στο ΝΝΑ και για τα ανασφάλιστα παιδιά των αποστράτων του ΛΣ.

Ένα αίτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του ΛΣ βρήκε ανταπόκριση.

Σε καιρούς παρατεταμένης κρίσης, περικοπών των μισθών και των συντάξεων ιδιαίτερα των ένστολων, ένα αίτημα της ένωσης αποστράτων του Λιμενικού Σώματος, βρήκε ανταπόκριση από τον νέο Υπουργό Ναυτιλίας.

Αυτή η λύση που δόθηκε έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό  στη νοσοκομειακή περίθαλψη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών  των παιδιών των αποστράτων και όχι μόνο,τα οποία πλήττονται από  τα τεράστια ποσοστά ανεργίας και παραμένουν ανασφάλιστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον επέρχεται εξίσωση στον τρόπο αντιμετώπισης των άνεργων τέκνων των στελεχών του ΛΣ με αυτά των στελεχών του ΠΝ.

Το φλέγον αυτό θέμα είχε θίξει η ΕΑΑΛΣ και κατά την τελευταία συνάντηση της με τον προηγούμενο Υπουργό κ. Κουρουμπλή.

Ειδικότερα στην από 7/3/18 ανακοίνωση της ένωσης αποστράτων ΕΑΑΛΣ αναφερόταν ..."γ. Ζητήσαμε τη διευθέτηση του θέματος που έχει προκύψει από την διαφορετική  αντιμετώπιση των παιδιών των στελεχών Λ.Σ. από την πλευρά του  ΝΝΑ σε ότι αφορά την παροχή  υγειονομικής περίθαλψης όταν συμπληρώνουν το 23ο έτος της ηλικίας τους και παραμένουν άνεργα".

Σήμερα ο νέος Υπουργός με δελτίο τύπου γνωστοποίησε ότι "...δικαίωμα νοσοκομειακής περίθαλψης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών θα έχουν από δω και στο εξής τα ανασφάλιστα παιδιά των αποστράτων του Λιμενικού Σώματος...".

Ταυτόχρονα χαιρετίζει την σχετική εξέλιξη και δηλώνει "...πρόθυμος να σταθεί δίπλα στις ανάγκες των στελεχών του Σώματος αλλά και των απόστρατων αυτού....".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΔΟΔ-ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ….ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΝΑΝΠ κ.ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ